Vissza

31. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny14-19 éves diákoknak hirdették meg a 31. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Versenyt.

 

14-19 éves fiatalok számára hirdette meg a 31. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Versenyt a Magyar Innovációs Szövetség, az Innovációs és Technológiai Minisztérium és az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

A versenyre 2021. november 25-ig lehet nevezni egy önálló projekttel, azaz a kidolgozandó vagy megoldandó természettudományi ötlet, feladat legfeljebb kétoldalas vázlatával. A szervezők olyan kreatív középiskolások jelentkezését várják, akik műszaki, természettudományi, környezetvédelmi, informatikai vagy matematikai területen ajánlanak innovatív megoldást valamilyen problémára. Az első fordulóból továbbjutóknak 2022. április 1-ig dolgozhatják ki részletesen projektjüket.

A verseny összdíjazása ötmillió forint, a dobogós helyezést elérő tanulók pedig 100 többletpontot kaphatnak, amely beszámít a 2022. évi felsőoktatási felvételi eljárásban."

 

2021-09-28 | dr. Klész Tibor | Módszertár

Szeretnék ilyen híreket kapni >>