Vissza

Megismerhetők a központi felvételi feladatsorokA központi írásbeli felvételi feladatsorai és javítási-értékelési útmutatóik szombat óta letölthetők az OH honlapjáról.

 

2022. január 22-én 13.00 óra óta letölthetők a középfokú beiskolázás 2021/2022. tanévi központi írásbeli felvételi vizsgáinak feladatsorai és javítási-értékelési útmutatói az Oktatási Hivatal honlapjáról (www.oktatas.hu). A központi írásbeli felvételi vizsgákat a hat- és nyolc évfolyamos gimnáziumokba, valamint a kilencedik évfolyamra jelentkezők számára aznap tartották.

Az írásbelik egységesen január 22-én 10.00 órakor kezdődtek a magyar feladatokkal, majd 15 perc szünet után matematika feladatokat kellett megoldani egyaránt 45-45 perc alatt, mindkét esetben 10-10 feladatot. Ugyanezen a napon felvételiztek a Hátrányos Helyzetű Tanulók Arany János Tehetséggondozó Programba jelentkezők az érintett intézményekben. Az írásbeli vizsga kijavított dolgozatát január 28-án pénteken lehet majd megtekinteni, és lesz mód fellebbezni is, illetőleg újbóli értékelést kérni.

2022-01-28 | dr. Klész Tibor | Dokumentumsablonok

Szeretnék ilyen híreket kapni >>