Vissza

Nyilvánosságra hozták a központi írásbeli felvételi vizsgát hirdető középiskolák listájátAz OH nyilvánosságra hozta a 2023/2024. tanévre felvételt hirdető iskolák tanulmányi területeit.

 

Az Oktatási Hivatal a honlapján (https://www.oktatas.hu/) nyilvánosságra hozta a 2023/2024. tanévre központi írásbeli felvételi vizsgát hirdető középfokú intézmények adatait, valamint tanulmányi területeit és felvételi tájékoztatóit. A honlapon elérhető a kereső program segítségével a leendő középiskolások és szüleik kereshetnek a középfokú iskolák által meghirdetett tanulmányi területek között és letölthetik az őket érdeklő középfokú intézmények felvételi tájékoztatóit.

A Hivatal felhívta a figyelmet, hogy a programban kizárólag azok az intézmények szerepelnek, amelyek a középfokú felvételi eljárásban megadtak tanulmányi területet és feltöltötték az intézmény felvételi tájékoztatóját. A tanulmányi területek szövegei pedig kizárólag a középfokú iskolai képzések legfontosabb – jellemzően a felvételi eljárásra vonatkozó – információit tartalmazzák, és nem nyújtanak teljes körű felvilágosítást a képzés egészéről, nem helyettesítik a középfokú iskolák felvételi tájékoztatójának megismerését.

2022-11-19 | dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>