Vissza

December 15-ig lehet jelentkezni a köznevelési képesítő vizsgákraDecember 15. a jelentkezési határidő a köznevelésért felelős miniszter hatáskörébe tartozó téli képesítővizsgákra.

 

A 2022/2023-as tanévben 2022. december 15. a jelentkezési határidő a köznevelésért felelős miniszter hatáskörébe tartozó téli képesítővizsgákra. A képesítővizsgára történő jelentkezés benyújtásának határideje a február-márciusi vizsgaidőszak esetén a vizsgaidőszakot megelőző év december hónapjának 15. napja, a május-júniusi vizsgaidőszak esetén a vizsgaidőszak éve február hónapjának 15. napja, az október-novemberi vizsgaidőszak esetén a vizsgaidőszak éve augusztus hónapjának 15. napja.


A képesítővizsgára írásban kell jelentkezni a vizsgaközpont honlapján közzétett jelentkezési lap benyújtásával, a jelentkezéskor csatolni kell a vizsgával kapcsolatos kérelmet és az ilyen kérelem alapjául szolgáló okiratot vagy annak hiteles másolatát. A jelentkezéskor be kell mutatni a személyi igazolványt, a programkövetelményben előírt iskolai végzettséget vagy szakmai előképzettséget igazoló eredeti okiratot, valamint a programkövetelményekben meghatározott egyéb feltételek teljesítését igazoló dokumentumot, továbbá a szakmai képzés befejezését igazoló bizonyítványt.

2022-12-05 | dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>