Vissza

Új platformot indított az IKK a rugalmas tanulási utak módszertani támogatásáraÚj platformot indított az IKK a rugalmas tanulási utak módszertani támogatása a szakképzésben.

 

Új internetes tudásmegosztó felületet indított az Innovatív Képzéstámogató Központ (IKK), amely lényegében a rugalmas tanulási programokban oktató szakemberek munkáját segítő tudásmegosztó és kommunikációs platform. Az IKK tájékoztatása (https://ikk.hu/) értelmében a felület elsődleges célja, hogy a már közzétett, mindennapi oktatás során közvetlenül hasznosítható, különböző nehézségi fokú projektfeladatok, Egyéni Fejlődési Terv sablonok és módszertani ajánlások mellé az oktatók feltöltsék és mások számára is elérhetővé tegyék a saját maguk által fejlesztett, és diákjaikkal kipróbált projektfeladatokat.

A GINOP „A 21. századi szakképzés és felnőttképzés minőségének, valamint tartalmának fejlesztése” és a „A gazdaság fokozatváltását támogató innovatív képzések” című projektek keretében elkészült fejlesztés közvetlenül a https://muhelyiskola.nive.hu/ linkről érhető el. A platform lehetőséget nyújt arra, hogy a programokban részt vevő szakemberek egymás munkájának támogatásával járuljanak hozzá a rugalmas tanulási utak eredményes és hatékony megvalósításához és ezáltal ahhoz, hogy minél többen részszakmát, szakmát szerezhessenek.

2023-01-16 | dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>