Vissza

Nevezési határidő a XVI. Országos Ütőhangszeres Kamaraverseny országos döntőjéreJanuár 31-ig lehet nevezni XVI. Országos Ütőhangszeres Kamaraverseny országos döntőjére.

 


2023. január 31. a nevezési határidő a középiskolai XVI. Országos Ütőhangszeres Kamaraverseny országos döntőjére a 2022/2023-as tanévben. A verseny a Belügyminisztérium által meghirdetett és anyagilag támogatott, országos szervezésű művészeti tanulmányi verseny, amelynek megrendezése a versenyszabályzat betartásával egységes szervezési és lebonyolítási követelmények alapján történik. Az alapfokú művészeti iskolákba, valamint művészeti szakképzést folytató szakgimnáziumokba járó művészeti tanszakra beiratkozott valamennyi tanuló joga, hogy a versenykiírásban meghatározott feltételek szerint a versenyeken vegyen részt.
Az Oktatási Hivatal látja el a művészeti versenyek versenyszabályzatában leírtak alapján a versenyek előkészítésével és szervezésével összefüggő feladatokat. A verseny döntőjére 2023. március 24. és 26. között kerül sor, amelynek részvételi feltételeit, követelményeit, a lebonyolítás rendjét és időpontjait az Oktatási Hivatal honlapján (https://www.oktatas.hu/) közzétett versenykiírás tartalmazzák.

2023-01-23 | dr. Klész Tibor | Módszertár

Szeretnék ilyen híreket kapni >>