Vissza

Megjelentek a 2024. évi pedagógusminősítési keretszámokMegjelent az OH tájékoztatás a 2024. évi pedagógusminősítési keretszámokról.

 


A köznevelésért felelős miniszter a következő naptári évre vonatkozóan minden év február utolsó napjáig az Oktatási Hivatal honlapján teszi a lebonyolítandó minősítő vizsgák és a minősítési eljárások számát, azaz a minősítési keretszámokat, továbbá a minősítő vizsgák és a minősítési eljárások szervezésének központi szabályait, valamint a minősítési tervbe történő felvétel különös feltételeit.


A keretszámok és a jelentkeztetés részletes feltételei a https://www.oktatas.hu oldalon érhetők el. A pedagógusok az őket foglalkoztató intézmény vezetőjénél kezdeményezhetik a minősítésre történő jelentkezésüket. Több intézményben történő foglalkoztatás esetén a jelentkezés leadása az adatkezelő intézményben lehetséges. A jelentkezési lap két példányát aláírva 2023. március 31-éig kell benyújtani az intézményvezetőnek. Az intézményvezető az Oktatási Hivatal által működtetett informatikai felületen 2023. április 15-éig rögzíti a jelentkezéseket, megjelölve az elérni kívánt fokozatot. (A miniszteri közlemény közvetlenül elérhető a https://www.oktatas.hu/pub_bin/dload/pem/2024/BM_22_2023_kozlemeny.pdf linkre kattintva.)

2023-03-01 | dr. Klész Tibor | Portfólió

Szeretnék ilyen híreket kapni >>