Vissza

A nem kötelező minősítő eljárás lefolytatásának kezdeményezéseJövő pénteken van a határideje az úgynevezett nem kötelező minősítő eljárás lefolytatása kezdeményezésének.

A nem kötelező minősítő eljárás lefolytatása kezdeményezésének határideje idén is 2023. május 31. Az intézményvezetőnek pedagógus előmeneteli rendszerhez kapcsolódó minősítő vizsga és a kötelező minősítési eljárás esedékességét hivatalból kell rögzítenie az informatikai rendszerben. A nem kötelező minősítő eljárás lefolytatását a pedagógus a jelentkezési lapon a minősítés évét megelőző év március 31-ig kezdeményezi az intézményvezetőnél. Az intézményvezető a jelentkezést köteles az informatikai rendszerben rögzíteni.

A pedagógus a nem kötelező minősítési eljárásban a jelentkezését az Oktatási Hivatalhoz intézett írásbeli nyilatkozatával a portfólióvédés vagy a pályázat védését megelőző napig vonhatja vissza. A minősítő vizsga vagy a minősítési eljárás kezdete nem kötelező minősítési eljárás esetén a jelentkezési lap intézményvezető részére történő kézbesítésének időpontja.

2023-03-22 | dr. Klész Tibor | Portfólió

Szeretnék ilyen híreket kapni >>