Vissza

Lezajlott a XVI. Szakma Sztár FesztiválTegnap az iparos és agrár szakmákban is átadták a SzakmaSztár Fesztiválon az 1-3. helyezettnek járó díjakat, közel 80 szakmában.

 

Véget ért a budapesti Hungexpon 2023. április 24. és 26. között lezajlott XVI. Szakma Sztár Fesztivál. A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara együttműködésével megrendezett eseményen közel 15.000 általános iskolás és más érdeklődő, kiállító, szponzor, és természetesen közel 200 versenyző, versenyfelügyelő, szakértő, szülő és szervező vett részt. A fesztivál látványos megnyitó ünnepséggel kezdődött és a díjátadóval egybekötött záróünnepséggel végződött.


A verseny hivatalos honlapján (https://szakmasztar.hu/) szereplő információk szerint a fesztivál keretében 72 szakma 22 szakmacsoportjában versengtek a dobogós helyezésekért a fiatal szakemberek. A versenyen elért eredmények mind az „MKIK-s”, mind az agrárszakmák esetén a honlapon található linkről letölthető excel táblában kerültek felsorolásra.

2023-04-28 | dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>