Vissza

„Köbüki” néven tehetséggondozó tanári ösztöndíjat alapítottakA KIM a tehetséggondozó tanároknak létesített egy új ösztöndíjat Köbüki elnevezéssel.

A Kulturális és Innovációs Minisztérium a Nemzeti Kulturális Támogatáskezelővel együttműködésben „Köbüki” elnevezéssel tehetséggondozó tanári ösztöndíjat indít. A „Köbüki” nyílt pályázata a Nemzeti Tehetség Program végrehajtásának 2023-2024. évi cselekvési programja alapján került meghirdetésre tehetséggondozó pedagógusok, oktatók támogatására. Célja a magyar nyelv és irodalom, történelem, matematika, fizika, biológia, kémia, földrajz, informatika (digitális kultúra), vagy ének-zene szakos, a tehetséggondozásban részt vevő pedagógusok, oktatók megbecsülése, szakmai elismerése, a tehetséggondozás keretében végzett szakmai tevékenység ösztönzése ösztöndíj-támogatás formájában.

A benyújtási határidő 2023. szeptember 21. A pályázatról további információkat, a pályázati kiírást és a kitöltési útmutató megtalálható a Nemzeti Kulturális Támogatáskezelő honlapján a következő linken: https://emet.gov.hu/kobuki-tehetseggondozo-tanari-osztondij-2023-a-palyazat-kodja-kobuki-23/

2023-08-24 | dr. Klész Tibor | Módszertár

Szeretnék ilyen híreket kapni >>