Vissza

Közzétették az Országos Szakmai Tanévnyitó Konferenciasorozat prezentációitAz OH közzétette az Országos Szakmai Tanévnyitó Konferenciasorozat prezentációit.

2023 augusztusában, összesen 20 helyszínen rendezte meg az Oktatási Hivatal a köznevelési szakmai tanévnyitó konferenciasorozatot a pedagógiai oktatási központokkal együttműködésben, amelyen országosan négyezren vettek részt. Az Oktatási Hivatal szeptember 8-án tette közzé a Belügyminisztérium, az Oktatási Hivatal és a Klebelsberg Központ által az Országos Szakmai Tanévnyitó Konferenciasorozaton bemutatott prezentációkat, amelyek közvetlenül letölthetők a Hivatal honlapjáról (https://www.oktatas.hu/).


A minisztérium és a háttérintézmények tájékoztatása mellett minden helyszínen a Pedagógiai Oktatási Központok vezetői is megosztották a legfontosabb újdonságokat és információkat a köznevelési intézmények fenntartóinak képviselőivel és az intézmények igazgatóival az új tanévben várható változásokról, feladatokról a 2023/2024. tanévet illetően.

2023-09-11 | dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>