Vissza

December 8-ig kell elvégezni a DIFER vizsgálatokat az általános iskolák első évfolyamánDecember 8. a DIFER-vizsgálat határnapja az általános iskolák első évfolyamán.

2023. december 8-ig kell elvégezniük az általános iskoláknak az első évfolyamos tanulók felmérését a kiválasztott tanulókkal a tanuló eltérő ütemű fejlődéséből, fejlesztési szükségleteiből fakadó egyéni hátrányok csökkentése, továbbá az alapkészségek sikeres megalapozása és kibontakoztatása érdekében a 2023/2024-es tanévben.

Az általános iskolák 2023. október 13-ig mérték fel azon első évfolyamos tanulóik körét, akiknél az óvodai jelzések vagy a tanév kezdete óta szerzett tapasztalatok alapján az alapkészségek fejlesztését hangsúlyosabban kell a későbbiekben támogatni, és ezért a pedagógus indokoltnak látja az azt elősegítő pedagógiai tevékenység megalapozásához a Diagnosztikus fejlődésvizsgáló rendszer alkalmazását. Az iskolák 2023. október 27-ig jelentették az Oktatási Hivatal által meghatározott módon az Oktatási Hivatalnak az érintett tanulók létszámát.

2023-12-05 | dr. Klész Tibor | Módszertár

Szeretnék ilyen híreket kapni >>