Vissza

A Szabóky Adolf Szakképzési Ösztöndíj elszámolás benyújtása2017. szeptember 15-ig kell az szakképző iskoláknak benyújtani a Szabóky Adolf Szakképzési Ösztöndíjra vonatkozó elszámolás adatlapjait a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatalnak a szeptember 1-jétől január 31-ig terjedő időszakra vonatkozóan.

 

2017. szeptember 15-ig kell az szakképző iskoláknak benyújtani a Szabóky Adolf Szakképzési Ösztöndíjra vonatkozó elszámolás adatlapjait a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatalnak a szeptember 1-jétől január 31-ig terjedő időszakra vonatkozóan.

Az ösztöndíj folyósításával kapcsolatos feladatokat a szakképző iskola vagy a szakképzési centrum végzi. Az iskola az ösztöndíjat minden hónap 28. napjáig folyósítja a tanuló részére az elért tanulmányi eredménye alapján és az adott félévre kapott támogatásról köteles elszámolni.

Az évfolyamismétlő tanulószerződéses tanuló nevét és oktatási azonosítóját is 2017. szeptember 15-ig kell megküldenie a szakképző iskolának a tanulószerződéseket nyilvántartó gazdasági kamara felé.

 

2017-09-12 | Dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>