Vissza

Pótló központi írásbeli felvételi vizsgák január 25-énAzon tanulók számára, akik a 2018. január 20-i központi írásbeli felvételi vizsgán alapos ok miatt nem tudtak részt venni, 2018. január 25-én.

 

Azon tanulók számára, akik a 2018. január 20-i központi írásbeli felvételi vizsgán alapos ok miatt nem tudtak részt venni, 2018. január 25-én. 14:00 órától pótló központi írásbeli felvételi vizsgán vehetnek részt. A pótló felvételi a 6 és 8 évfolyamos gimnáziumokban, továbbá a kilencedik évfolyamra, valamint a Hátrányos Helyzetű Tanulók Arany János Tehetséggondozó Programba jelentkezők számára kerül megszervezésre. Vizsgaismétlésre nincs mód, minden tanuló csak egyszer tehet központi írásbeli vizsgát vagy pótló vizsgát.

A pótló központi írásbeli vizsgára is vinni kell a tanulók magukkal személyazonosításra alkalmas igazolványt, ami lehet diákigazolványt vagy személyi igazolványt is. A központi írásbeli vizsgát szervező középiskola igazgatója a vizsgázókat az iskola honlapján, valamint az írásbeli vizsga megkezdése előtt a vizsga helyszínén tájékoztatja arról, hogy hol és mikor tekinthetik meg az iskola által kiértékelt dolgozataikat. Az írásbeli vizsga eredményéről a vizsgát szervező iskola 2018. február 8-áig közvetlenül tájékoztatja a vizsgázókat.

2018-01-23 | Dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>