Vissza

Ingyenes e-learning tanfolyamokat hirdet a Mathias Corvinus Collegium középiskolásoknak2018. január 31-ig lehet jelentkezni azokra az ingyenes e-learning kurzusokra, amelyet a Mathias Corvinus Collegium hirdet meg a középiskolásoknak. A tanulók az e-learning kurzusok mellett havonta egy személyes képességfejlesztő napon is részt vehetnek.

 

2018. január 31-ig lehet jelentkezni azokra az ingyenes e-learning kurzusokra, amelyet a Mathias Corvinus Collegium hirdet meg a középiskolásoknak. A tanulók az e-learning kurzusok mellett havonta egy személyes képességfejlesztő napon is részt vehetnek.

A nyolchetes rendszerben működő e-learning kurzusok a tanulók érdeklődési körének megfelelően kínálnak lehetőségeket. A választható témák palettáján többek között megtalálható a modern kori történelem, a nemzetközi kapcsolatok, a pszichológia, a jog, valamint egy magyar és angol nyelvű íráskészség-fejlesztő kurzus is.
A képességfejlesztő napon a tanulóknak lehetőségük nyílik különböző általános kommunikációs és érveléstechnikai, valamint tanulás-módszertani tréningeken részt venni. További információk a www.mcc.hu oldalon található.

2018-01-25 | Dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>