Vissza

Október 20-ig kell elszámolni a felnőttoktatási normatívávalA szakképzési centrumok felnőttoktatási tevékenységének normatív támogatásáról szóló rendelet értelmében a centrumoknak az általuk ellátott felnőttoktatási tevékenység normatív támogatására vonatkozó elszámolási kötelezettségüket a szakmai és pénzügyi beszámoló tekintetében október 20-ig kell teljesítenie.

 

A szakképzési centrumok felnőttoktatási tevékenységének normatív támogatásáról szóló rendelet értelmében a centrumoknak az általuk ellátott felnőttoktatási tevékenység normatív támogatására vonatkozó elszámolási kötelezettségüket a szakmai és pénzügyi beszámoló tekintetében október 20-ig kell teljesítenie.

A támogatási kérelmet a szakképzési centrum a tanév első és a második felére külön igényelheti az új beiskolázott tanulók után. Az első támogatási időszak szeptember 1-jétől január 31-ig, a második február 1-jétől augusztus 31-ig tart. A szakképzési centrumok a támogatással el kell hogy számoljanak a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal felé, amelynek egyrészt a tárgyhót követő hónap 10-éig megküldendő havi jelentéssel , másrészt a február 20-ig, illetőleg október 20-ig teljesítendő záró adatszolgáltatással tesznek eleget. Az adatokat a Hivatal ellenőrzi, szükség esetén hiánypótoltat.

2018-10-18 | Dr. Klész Tibor | Felnőttképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>