Vissza

Szakmai felkészítők vizsgaelnökök, vizsgabizottsági tagok és vizsgajegyzők részéreAz elmúlt évekhez hasonlóan a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal szakmai továbbképzéseket szervez a komplex szakmai vizsgákon vizsgaelnöki, vizsgabizottsági tagi és vizsgajegyzői feladatot ellátó szakemberek részére.Az elmúlt évekhez hasonlóan a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal szakmai továbbképzéseket szervez a komplex szakmai vizsgákon vizsgaelnöki, vizsgabizottsági tagi és vizsgajegyzői feladatot ellátó szakemberek részére.

Az idén először a vizsgaelnökök részére kezdő, valamint hagyományosan a vizsgaelnökök és a vizsgabizottsági tagok részére haladó kurzusok is meghirdetésre kerülnek. Előbbi felkészítők 2019. április 25-én és 26-án azok számára indulnak, akik tervezik, hogy szakmai vizsgán elnöki feladatok ellátására pályázatot nyújtanak be, és még nem vettek részt szakmai vizsgán.


A szakmai vizsgaelnökök és vizsgabizottsági tagok (haladó) továbbképzésére 2019. február 21-én, március 27-én és április 25-én kerül sor, a szakmai vizsgajegyzők felkésztő programjára pedig március 18-án és április 29-én. Jelentkezni az online jelentkezési lap kitöltésével lehet a https://www.nive.hu oldalon.

2019-02-11 | Dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>