Vissza

Jelentkezési határidő a pedagógusok kötelező minősítési eljárásáraA minősítés évét megelőző évben, 2019-ben április 15-ig kell a pedagógus előmeneteli rendszerhez kapcsolódó kötelező minősítési eljárást és a jelentkezést rögzíteni az intézményvezetőnek. Az intézményvezető pedagógus előmeneteli rendszerhez kapcsolódó minősítő vizsga és a kötelező minősítési eljárás esedékességét hivatalból rögzíti az informatikai rendszerben. A rögzítés megtörténtéről a pedagógus az Oktatási Hivataltól elektronikus úton visszajelzést kap.

 A minősítés évét megelőző évben, 2019-ben április 15-ig kell a pedagógus előmeneteli rendszerhez kapcsolódó kötelező minősítési eljárást és a jelentkezést rögzíteni az intézményvezetőnek. Az intézményvezető pedagógus előmeneteli rendszerhez kapcsolódó minősítő vizsga és a kötelező minősítési eljárás esedékességét hivatalból rögzíti az informatikai rendszerben. A rögzítés megtörténtéről a pedagógus az Oktatási Hivataltól elektronikus úton visszajelzést kap.

A nem kötelező minősítő eljárás lefolytatását a pedagógus a jelentkezési lapon a minősítés évét megelőző év március 31-ig kezdeményezi az intézményvezetőnél. Ha a foglalkoztatási jogviszony a határidő lejártakor több mint 30 napja szünetel, a nem kötelező minősítési eljárás nem kezdeményezhető. Az intézményvezető a jelentkezést köteles az informatikai rendszerben rögzíteni.

2019-04-10 | Dr. Klész Tibor | Portfólió

Szeretnék ilyen híreket kapni >>