Vissza

Megküldték az egyeztetett felvételi jegyzékeket az iskolák számáraAz Oktatási Hivatal 2019. április 23-ig alakította ki a végeredményt az igazgatói döntések és tanulói adatlapok egyeztetése alapján a 2019/2020-es tanévre vonatkozó középfokú felvételi eljárás keretében, amely alapján elkészítette az egyeztetett felvételi jegyzéket és elküldte a középfokú iskoláknak.

 Az Oktatási Hivatal 2019. április 23-ig alakította ki a végeredményt az igazgatói döntések és tanulói adatlapok egyeztetése alapján a 2019/2020-es tanévre vonatkozó középfokú felvételi eljárás keretében, amely alapján elkészítette az egyeztetett felvételi jegyzéket és elküldte a középfokú iskoláknak.

A középfokú iskolák az egyeztetett felvételi jegyzékek alapján fogják értesíteni a diákokat a felvételről vagy az elutasítástól. A hat és nyolc évfolyamos gimnáziumokba jelentkezők általános iskolája csak akkor kap értesítést, ha a diákot felvették a kiválasztott képzésre. A felvételről esetlegesen április 23-a előtt kapott értesítések érvénytelenek. A jelentkezők legkésőbb április 30-ig kapnak értesítést a középfokú iskolától a felvételi döntésről.

2019-04-25 | Dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>