Vissza

Szaktanácsadói képzések az Oktatási Hivatal szervezésében2019. május 22. és június 3. között lehet jelentkezni az Oktatási Hivatal szaktanácsadói továbbképzéseire, amelynek célja a szaktanácsadói feladatok jogszerű, szakszerű, zavartalan és hosszú távú ellátásának biztosítása. A képzésekre azon szakértők jelentkezését várja a Hivatal, akik a meghatározott bemeneti feltételeknek megfelelnek, és vállalják a képzési szerződésben foglaltakat.

 


 
2019. május 22. és június 3. között lehet jelentkezni az Oktatási Hivatal szaktanácsadói továbbképzéseire, amelynek célja a szaktanácsadói feladatok jogszerű, szakszerű, zavartalan és hosszú távú ellátásának biztosítása. A képzésekre azon szakértők jelentkezését várja a Hivatal, akik a meghatározott bemeneti feltételeknek megfelelnek, és vállalják a képzési szerződésben foglaltakat.

A pedagógusok jelentkezését az intézményvezetőnek kell rögzíteni a www.oktatas.hu oldalon. Az Oktatási Hivatal meghatározta az általános bemeneti feltételeken túl azt is, hogy mely megyékből, milyen szakterületekről és milyen speciális szempontok szerint várja a pedagógusok jelentkezését. Mindehhez megtalálhatók a honlapon a szükséges tájékoztató anyagok (általános tájékoztatás, hiányterületi lista) és a dokumentáció sablonokok (önéletrajz, szakmai gyakorlati idő igazolás, jelentkezési lap, kitöltési útmutató.)

A szaktanácsadói továbbképzések célja a szaktanácsadói kapacitás bővítése. A képzésre való jelentkezési időszak lezárását követően a jelentkezés eredményéről az Oktatási Hivatal elektronikus úton, a KIR-ben szereplő e-mail-címen értesíti a jelentkezőket.

2019-05-22 | Dr. Klész Tibor | Felnőttképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>