Vissza

Záróvizsgák a Szakképzési Hídprogramban



A Szakképzési Hídprogramban – az írásbeli vizsgákat követően – az úgynevezett további vizsgatevékenységeket 2019. június 28-ig kell megszervezni a 2018/2019-es tanévben. Az írásbeli vizsgatevékenységek időpontja június 14. volt.

 



A Szakképzési Hídprogramban – az írásbeli vizsgákat követően – az úgyneveztt további vizsgatevékenységeket 2019. június 28-ig kell megszervezni a 2018/2019-es tanévben. Az írásbeli vizsgatevékenységek időpontja június 14. volt.

Az a tanuló, aki annak a tanévnek a végéig, amelyben betölti a tizenötödik életévét, és legfeljebb hat általános iskolai évfolyamot végzett el sikeresen, további tanulmányait a Szakképzési Hídprogramban folytatja. A Szakképzési Hídprogram két évfolyamos képzési idejű és záróvizsgával, valamint részszakképesítés megszerzésére irányuló komplex szakmai vizsgával zárul.

A Szakképzési Hídprogram záróvizsgája sikeres teljesítése esetén a szervező iskola alapfokú iskolai végzettséget igazoló tanúsítványt állít ki az alapfokú iskolai végzettséggel nem rendelkező tanuló számára.

2019-06-26 | Dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>