Vissza

Kihirdették a jövő tanévi tanulmányi versenyek időpontjaitAz Emberi Erőforrások Minisztériuma 2019. július 17-én tette közzé az Oktatási Hivatal honlapján a Minisztérium által meghirdetett tanulmányi versenyek 2019/2020. tanévre vonatkozó listáját. A jövő tanévi versenyek először kerülnek ilyen módon meghirdetésre, ugyanis korábban a tanév rendjéről szóló rendelet tartalmazta a listát. Az Oktatási Hivatal honlapján megjelent lista a hivatal illetékességébe tartozó tanulmányi versenyek 2019/2020. tanévi versenykiírásait is tartalmazza.

 Az Emberi Erőforrások Minisztériuma 2019. július 17-én tette közzé az Oktatási Hivatal honlapján a Minisztérium által meghirdetett tanulmányi versenyek 2019/2020. tanévre vonatkozó listáját. A jövő tanévi versenyek először kerülnek ilyen módon meghirdetésre, ugyanis korábban a tanév rendjéről szóló rendelet tartalmazta a listát. Az Oktatási Hivatal honlapján megjelent lista a hivatal illetékességébe tartozó tanulmányi versenyek 2019/2020. tanévi versenykiírásait is tartalmazza.

Jövőre is lesz Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny, Országos általános iskolai nemzetiségi tanulmányi versenyek, Országos Művészeti Tanulmányi versenyek, illetőleg Diákolimpia sportversenyek alapfokú és középfokú köznevelési intézmények tanulói részére. A Minisztérium által anyagilag támogatott tanulmányi versenyek között pedig sor került többek között a Kazinczy-díj Alapítvány Péchy Blanka emlékére tanulmányi versenyeire, a „Szép Magyar Beszéd” versenyekre, de sor került olyan megmérettetésekre is, mint a First LEGO League, a World Robot Olympiad vagy az eTwinning Verseny.

2019-07-22 | Dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>