Vissza

Augusztus 22-ig kell megcsinálni a szakképző iskolákban a tantárgyfelosztástA tantárgyfelosztást jóváhagyás céljából szakképző iskola esetében 2019. augusztus 22-ig kell megküldeni a fenntartónak a 2019/2020-a tanév vonatkozásában. Nem szakképző iskolák esetén augusztus 15-ig kellett megcsinálni a tantárgyfelosztást.

 A tantárgyfelosztást jóváhagyás céljából szakképző iskola esetében 2019. augusztus 22-ig kell megküldeni a fenntartónak a 2019/2020-a tanév vonatkozásában. Nem szakképző iskolák esetén augusztus 15-ig kellett megcsinálni a tantárgyfelosztást.

Az iskola a pedagógiai munka tervezéséhez tantárgyfelosztást készít. A tantárgyfelosztás a tanév évszámát, az iskola nevét, a pedagógus tantárgyfelosztási sorszámát, nevét, végzettségét, szakképzettségét és az általa tanított tantárgyakat, egyéb foglalkozásokat, az osztályok, csoportok megjelölését és óratervi óráik számát, a pedagógus által ellátott óratervi órák és egyéb foglalkozások számát osztályonként és tantárgyanként, egyéb foglalkozásonként, az egyes pedagógusok neveléssel-oktatással lekötött óraszámát, az órakedvezményre jogosító jogcímeket, az előzőek szerinti külön-külön összesített óraszámot, valamint a fenntartó által engedélyezett pedagógus-álláshelyek számát kell hogy tartalmazza.

2019-08-23 | Dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>