Vissza

Pótbeiratkozás a Köznevelési és a Szakképzési HídprogramraA 2019/2020-as tanévre 2019. augusztus 31-ig lehetséges a pótbeiratkozás a Köznevelési és a Szakképzési Hídprogramra a tanév rendje értelmében. Az általános iskoláknak 2019. június 17-ig kellett megküldeni az értesítést azokról a tanköteles tanulóról, akiknek kezdeményezték a felvételét a Köznevelési Hídprogramba, valamint a Szakképzési Hídprogramba. Ezt követően a normál eljárás keretében június 20. és 22. között volt lehetőség beiratkozni a Hídprogramokba az iskola igazgatója által meghatározott időben.

 A 2019/2020-as tanévre 2019. augusztus 31-ig lehetséges a pótbeiratkozás a Köznevelési és a Szakképzési Hídprogramra a tanév rendje értelmében. Az általános iskoláknak 2019. június 17-ig kellett megküldeni az értesítést azokról a tanköteles tanulóról, akiknek kezdeményezték a felvételét a Köznevelési Hídprogramba, valamint a Szakképzési Hídprogramba. Ezt követően a normál eljárás keretében június 20. és 22. között volt lehetőség beiratkozni a Hídprogramokba az iskola igazgatója által meghatározott időben.

Az a tanuló, aki annak a tanévnek a végéig, amelyben betölti a tizenötödik életévét, és legfeljebb hat általános iskolai évfolyamot végzett el sikeresen, további tanulmányait a Szakképzési Hídprogramban folytatja. A Szakképzési Hídprogram két évfolyamos képzési idejű és záróvizsgával, valamint részszakképesítés megszerzésére irányuló komplex szakmai vizsgával zárul.

2019-08-27 | Dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>