Vissza

Augusztus 31-én lesz az Országos Szakképzési Tanévnyitó2019. augusztus 31-én a Nyíregyházi Szakképzési Centrumban kerül megrendezésre az Országos Szakképzési Tanévnyitó konferencia, amelyet az Innovációs és Technológiai Minisztérium rendez meg.

 2019. augusztus 31-én a Nyíregyházi Szakképzési Centrumban kerül megrendezésre az Országos Szakképzési Tanévnyitó konferencia, amelyet az Innovációs és Technológiai Minisztérium rendez meg.

Az eseményre a szakképző iskolák és az érintett szakmai szervezetek közvetlenül kaptak meghívót, az internetes felületeken azonban nem található további információ a tanévnyitóval kapcsolatban. A 2019/2020-as tanév kezdetén nagy érdeklődésre tarthat számot az ez év tavaszán megjelent Szakképzés 4.0 elnevezésű stratégia, amelynek bizonyos elemei valószínűsíthetően ismertetésre kerülnek a rendezvényen.

A tanévnyitó konferenciára közel 500 érdeklődőt várnak, így az előző tanévi országos szakképzési tanévnyitókhoz hasonló számú résztvevőre lehet számítani a szombaton 10:00 órakor kezdődő eseményen.

2019-08-29 | Dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>