Vissza

Pályázat-benyújtási határidő az Arany János Tehetséggondozó ProgramraA felzárkóztatásnak számos formája ismert. Az Arany János Tehetséggondozó Programra tehetséges nyolcadikos tanulók pályázhatnak.


 
December 11-ig kell benyújtani a pályázatokat az Arany János Tehetséggondozó Programra a 8. évfolyamos tanulóknak, amellyel kapcsolatban az Emberi Erőforrások Minisztériumának pályázati felhívása további részletekkel szolgál. A program célja, hogy segítse a hátrányos helyzetű, tehetséges diákok továbbtanulását, amelybe jelentkezhet minden olyan tanuló, aki tanulói jogviszonyban áll, a középiskola 9. évfolyamára jelentkezik abban a tanévben, amelyben a pályázat meghirdetésre kerül, és meghatározott ok miatt hátrányos helyzetűnek minősül.

Az általános iskola által benyújtott pályázatokat a programhoz tartozó középiskolák bírálják el. A program résztvevői valamennyien kollégisták lesznek. A pályázat eredményéről 2020. február 8-áig a középiskola tájékoztatja a jelentkezőket. A program részletes leírása és az abban részt vevő köznevelési intézmények listája megtalálható a www.ajtp.hu oldalon.

2019-12-11 | Dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>