Vissza

Elérhető a tavaszi érettségi jelentkezési lapjaA jelentkezési határidő a tavaszi vizsgaidőszak esetén február 15. Változás: 2020. január 1-jétől, hogy új ágazati és ágazaton belüli specializáció szakmai vizsgatárgyak kerülnek bevezetésre.

 

Felkerült az Oktatási Hivatal honlapjára (www.oktatas.hu) a május-júniusi érettségi jelentkezési lapja és az ezzel kapcsolatos tudnivalók. Érettségi vizsgát két vizsgaidőszakban, a május-júniusi és az október-novemberi vizsgaidőszakban lehet tenni. Az érettségi vizsgára történő jelentkezés az e célra szolgáló jelentkezési lappal történik, amelyet az érettségi jelentkezést fogadó intézménybe kell benyújtani.

A jelentkezési határidő a tavaszi vizsgaidőszak esetén február 15. Változás: 2020. január 1-jétől, hogy új ágazati és ágazaton belüli specializáció szakmai vizsgatárgyak kerülnek bevezetésre.

A honlapon elérhető a 2019/2020. tanév május-júniusi vizsgaidőszak érettségi vizsgáinak jelentkezési lapja, tájékoztató az érettségire jelentkezésről, a jelentkezés menete, információk a tanulói jogviszonnyal rendelkező és nem rendelkezők, az előrehozott érettségi vizsgát tevők és a külföldi vizsgázók számára. A jelentkezési lapot kizárólag valamely kormányhivatalhoz lehet benyújtani, az Oktatási Hivatal nem fogad érettségi jelentkezéseket.

2020-01-23 | Dr. Klész Tibor | Dokumentumsablonok

Szeretnék ilyen híreket kapni >>