Vissza

Heti óraterv minták a szakképző intézmény oktatási programjának elkészítéséhezLetölthetők a szakképző intézmények számára a minisztérium által készített dokumentumminták. A szakképző intézményekben bevezetendő új szakképzési törvény alapján kötelezően alkalmazandó az új programterv.

 

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium heti óraterv mintát készíttetett a szakképző intézmény oktatási programjának elkészítéséhez, a tantárgyfelosztáshoz, valamint az órarendek helyi szintű létrehozásához. A minta az Innovatív Képzéstámogató Központ honlapján az alábbi linkre kattintva érhető el: https://api.ikk.hu/storage/uploads/files/heti_oraterv_minta_1pdf-1589389074614.pdf.

A szakképzésről szóló 2019. évi LXXX. törvény 12. §-a értelmében a szakképző intézményben a nevelő és oktatómunka a szakképzésben kötelezően alkalmazandó programtanterv és a programtanterv alapján kidolgozott szakmai program szerint folyik. A heti óraterv minták külön a szakképző iskolákra és külön a technikumra vonatkozóan Excel formátumba is letölthetők.

2020-05-21 | dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>