Vissza

Október 19-ig lehet jelentkezni a Klebelsberg Ösztöndíj ProgrambaOktóber 19-ig lehet jelentkezni a Klebelsberg Ösztöndíj Programba tanárképzésben részt vevő hallgatóknak.


A Klebelsberg Ösztöndíj Programba az osztatlan tanárképzésben, gyógypedagógia, illetve tanító alapképzési szakon tanuló hallgatók jelentkezhetnek, amelynek célja, hogy – ösztöndíj ellenében – a pedagógusképzésben részt vevő hallgatók a végzettségüket igazoló oklevél megszerzése után a tankerületi központok által fenntartott köznevelési intézményekben helyezkedjenek el.

A tanulmányi eredményektől függően az ösztöndíj havi összege 25, 50 vagy 75 ezer forint lehet. Az ösztöndíjat a hallgatói jogviszony ideje alatt kaphatják a támogatottak, akiknek vállalniuk kell, hogy az általuk megjelölt három megye valamelyikében, legalább az ösztöndíj folyósítási idejével megegyező ideig egy tankerületi központ által fenntartott köznevelési intézményben fognak tanítani. A pályázat benyújtási határideje 2020. október 19. (hétfő) éjfél. További információk a https://kk.gov.hu/klebelsberg-kepzesi-osztondij linken érhető el.

2020-10-07 | dr. Klész Tibor | Dokumentumsablonok

Szeretnék ilyen híreket kapni >>