Vissza

Javítási és értékelés útmutatók érettségihezAz érettségik napját követően elérhetők az írásbeli érettségi feladatsorok. Keressék azokat az Oktatási Hivatal honlapján!

 érettségi vizsga

Ahogy az eddigi érettségi időszakokban már megszokható volt, a 2020. október-novemberi írásbeli érettségi vizsgák középszintű feladatlapjait és javítási-értékelési útmutatóit is elérhetővé teszi az Oktatási Hivatal a honlapján. A feladatsorok a javítási-értékelési útmutatókkal együtt a vizsgát követő napon kerülnek fel a honlapra, a reggel 8.00 órakor kezdődő vizsgák esetében a vizsga másnapján reggel 8.00 órakor, a 14.00 órakor kezdődő vizsgák esetében a vizsgát követő nap 14.00 órakor.

Elsőként a 2020. október 16-án lezajlott horvát nemzetiségi nyelv és irodalom feladatsorai és javítási-értékelési útmutatói másnap, október 17-én, majd a 2020. október 19-i magyar nyelv és irodalom, valamint a magyar mint idegen nyelv feladatsorai és javítási-értékelési útmutatói október 20-tól érhetők el. A 2020/2021-es tanév őszi vizsgaidőszak az Oktatási Hivatal által kiadott, a vizsgaszervezés során alkalmazandó biztonsági intézkedésekről szóló ajánlásnak megfelelően kerül megszervezésre.

2020-10-17 | dr. Klész Tibor | Dokumentumsablonok

Szeretnék ilyen híreket kapni >>