Vissza

Szakmai tanévnyitó konferenciasorozat az Oktatási Hivatal szervezésében



Szakmai tanévnyitó konferenciasorozat az Oktatási Hivatal szervezésében. A konferenciákra a helyi POK oldalán lehet regisztrálni.

Az Oktatási Hivatal idén is szakmai tanévnyitó konferenciasorozatot szervez 2024 augusztusában a köznevelési intézmények vezetőinek még a tanévkezdést megelőzően, összesen 20 helyszínen a pedagógiai oktatási központokkal (POK) együttműködésben - ahogy már az elmúlt években gyakorlattá vált.

Az időpontok és a helyszínek a következők: 2024. augusztus 23.: Budapest, Tatabánya, Szeged, Békéscsaba; 2024. augusztus 26.: Debrecen, Nyíregyháza, Miskolc, Eger; 2024. augusztus 27.: Budapest (Nemzetiségi POK), Balassagyarmat, Veszprém, Szombathely; 2024. augusztus 28.: Kecskemét, Szolnok; Szekszárd, Pécs; 2024. augusztus 29.: Győr, Székesfehérvár, Kaposvár, Zalaegerszeg. A részletes program, a pontos helyszínek és kezdési időpontok az Oktatási Hivatal honlapján (https://www.oktatas.hu/) találhatók. A rendezvényeken a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az adott Pedagógiai Oktatási Központ oldalán megadott linken lehetséges.

2024-08-12 | dr. Klész Tibor | Felnőttképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>