Vissza

Pályaorientációs programsorozat az agrárkamara szervezésében



A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara általános iskolásoknak mutatja be az agrárszakmákban rejlő munka- és továbbtanulási lehetőségeket.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara – partnerei segítségével – közel négyezer általános iskolásnak mutatja be az agrárszakmákban rejlő munka- és továbbtanulási lehetőségeket – olvasható az agrárkamara internetes oldalán (https://www.nak.hu/) megjelent híradásban.

A kamara vármegyei szervezeteinek, az agrárszakképzési intézmények, valamint – a mezőgazdasági gépész és mezőgazdasági gépésztechnikus szakmák esetében – a MEGFOSZ közreműködésével 2024 őszén ismét megszervezi az őszi pályaorientációs programsorozatát, amely minden vármegyére kiterjedően tovább népszerűsíti az agrárszakképzést a 6-8. évfolyamos általános iskolai tanulók, szüleik és a pedagógusok körében. A programsorozat keretein belül 2024. szeptember 18. és november 5. között országosan 52 alkalommal közel 4000 résztvevő (általános iskolai tanuló, szülő, pedagógus) kaphat betekintést 52 agrárszakképző intézmény, valamint 50 gazdálkodó életébe. A programnapokról és a részvételi lehetőségről az érdeklődő általános iskolák a NAK vármegyei szakképzési referenseitől kaphatnak tájékoztatást. További információk a fenti linkre kattintva olvashatók.

2024-09-27 | dr. Klész Tibor | Módszertár

Szeretnék ilyen híreket kapni >>