Vissza

Pályázat-benyújtási határidő az Arany János Tehetséggondozó ProgramraDecember 11-ig kell benyújtani az Arany János Programra a pályázatokat.

 

December 11-ig kell benyújtani a pályázatokat az Arany János Tehetséggondozó Programra a 8. évfolyamos tanulóknak, amellyel kapcsolatban az Emberi Erőforrások Minisztériumának pályázati felhívása további részletekkel szolgál. A program célja, hogy segítse a hátrányos helyzetű, tehetséges diákok továbbtanulását, amelybe jelentkezhet minden olyan tanuló, aki tanulói jogviszonyban áll, a középiskola 9. évfolyamára jelentkezik abban a tanévben, amelyben a pályázat meghirdetésre kerül, és meghatározott ok miatt hátrányos helyzetűnek minősül.


Az általános iskola által benyújtott pályázatokat a programhoz tartozó középiskolák bírálják el. A program résztvevői valamennyien kollégisták lesznek. A pályázat eredményéről 2021. februárjában a középiskola tájékoztatja a jelentkezőket. A program részletes leírása és az abban részt vevő köznevelési intézmények listája megtalálható a www.ajtp.hu oldalon.

 

2020-12-10 | dr. Klész Tibor | Dokumentumsablonok

Szeretnék ilyen híreket kapni >>