Vissza

Új kiadvány népszerűsíti az agrárszakmákatÚj kiadvány népszerűsíti az agrárszakmákat. A Nemzeti Agrárkamara célja: a nyolcadikos tanulók pályaválasztásának segítése.

 szakképzés

A Nemzeti Agrárkamara új kiadvánnyal segíti a pályaválasztást az agrárszakmák iránt érdeklődők számára. Az „iránytű” segít tájékozódni a mezőgazdasági és élelmiszeripari szakmák között, hiszen az agrárkamara célja, hogy minél több fiatallal, illetve pályamódosítást tervezővel ismertesse meg az új szakképzési rendszer keretében kialakult agrár szakmastruktúrát, képzéseket.

Az agrárium szakmáit bemutató kiadvány segíti az érdeklődők, az általános iskolai tanulók és szüleik, valamint az átképzésben gondolkodók eligazodását, pályaválasztását is. Az ideális karrierút kiválasztását megkönnyítendő tájékoztató füzet az agrárszakmákat rövid, közérthető formában mutatja be, ágazatok szerint csoportosítva. A Nemzeti Agrárkamara kiadványa a tervek szerint nyomtatott formában is megjelenik, addig viszont a https://www.nak.hu/kiadvanyok/kiadvanyok linken érhető el.

2020-12-15 | dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>