Vissza

Megjelent a Felsőoktatási felvételi tájékoztatóMegjelent a Felsőoktatási felvételi tájékoztató a 2021 szeptemberében induló képzésekre vonatkozóan.

 

Megjelent a https://www.felvi.hu oldalon a Felsőoktatási felvételi tájékoztató a 2021 szeptemberében induló képzésekre vonatkozóan. A Tájékoztató 2020. december 28-tól egységes szerkezetben tartalmazza a 2021. évi általános felsőoktatási felvételi eljárással kapcsolatos információkat, a meghirdetett képzéseket, a felvételi eljárás menetét, a pontszámítási módszereket és az érvényes jelentkezéshez szükséges minden további információt.


A Tájékoztató alapján már lehet jelentkezni a jövő szeptemberben induló alap- és mesterképzésekre, valamint felsőoktatási szakképzésekre. A felvételizők a 2021. február 15-i jelentkezési határidőig legfeljebb hat helyet jelölhetnek meg az E-felvételi rendszerben, amelyből hármat díjmentesen.


A Tájékoztató várhatóan 2021. január végéig frissül. Az eljáráshoz kapcsolódó meghirdetések a https://www.felvi.hu oldalon az „Egyetemek, főiskolák” menüpontban találhatók meg, ahol az adott szakon előírt egyéb követelményekről, feltételekről is lehet tájékozódni.

 

2021-01-04 | dr. Klész Tibor | Felnőttképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>