Vissza

Megnyílt a KIFIR felületeMegnyílt a KIFIR elektronikus adatlapkitöltő program a 2021/2022. tanévi középiskolai jelentkezések adatrögzítésére.

 középiskolai felvételi

Január 11-én megnyílt a KIFIR elektronikus adatlapkitöltő program az általános iskolák számára, amelyen megkezdhető a 2021/2022. tanévre vonatkozó középiskolai jelentkezések adatrögzítése. Az Oktatási Hivatal tájékoztatása értelmében a KIFIR felvételi lapok kitöltésére az általános iskolák nyolcdik évfolyamának tanulói számára kizárólag a középfokú iskolákba beküldendő jelentkezési lapok és az Oktatási Hivatalba beküldendő tanulói adatlapok előállítására és nyomtatására szolgáló program használatával van lehetőség.

A programba az intézményvezető által kiosztott felhasználói nevekkel és a hozzájuk tartozó jelszavakkal lehet belépni. A KIFIR elektronikus adatlapkitöltő programból kinyomtatott és aláírt felvételi lapokat 2021. február 19-éig kell megküldeni, a tanulói adatlapokat az Oktatási Hivatalba (9001 Győr, Pf. 694), a jelentkezési lapokat pedig a felvételt hirdető középfokú iskolákba.

2021-01-17 | dr. Klész Tibor | Dokumentumsablonok

Szeretnék ilyen híreket kapni >>