Vissza

Felsőoktatási felvételi, jelentkezés szakmai vizsgáraA felsőoktatási felvételi jelentkezésnek és a tavaszi szakmai vizsgára jelentkezésnek is febr. 15. a határideje.

 felsőfokú felvételi

2021. február 15. a felsőoktatási felvételi jelentkezés határideje a 2021 szeptemberében induló képzésekre. Felsőoktatási felvételi tájékoztató 2020. december 28-án jelent meg, amely egységes szerkezetben tartalmazza a 2021. évi általános felsőoktatási felvételi eljárással kapcsolatos információkat. A felvételizők a 2021. február 15-i jelentkezési határidőig legfeljebb hat helyet jelölhetnek meg az E-felvételi rendszerben, amelyből hármat díjmentesen. A Tájékoztató 2021 januárjában frissült.

Ugyancsak 2021. február 15. a határideje a jelentkezési lapok benyújtására szakképzésben a tavaszi szakmai vizsgaidőszakra. A jelentkezési lapot az akkreditált vizsgaközponthoz kell benyújtani, amelyhez csatolni kell a szakmai vizsgával kapcsolatos kérelmeket és az azok alapjául szolgáló okiratok másolatát. A jelentkezési lap benyújtásának határideje a február-márciusi vizsgaidőszak esetén a vizsgaidőszakot megelőző év december első napja, az október-novemberi vizsgaidőszak esetén a vizsgaidőszak éve augusztus utolsó munkanapja.

2021-02-15 | dr. Klész Tibor | Felnőttképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>