Vissza

Költség-haszonelemző kalkulátor tanulószerződéses foglalkoztatáshozKöltség-haszonelemző kalkulátor tanulószerződéses foglalkoztatáshoz. A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal honlapján megjelent az ún. „CBA-kalkulátor”.

 

A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal honlapján megjelent az ún. „CBA-kalkulátor”, amelynek célja a szakmai alapképzéshez kapcsolódó tanulószerződés, valamint a gyakorlati képzés bevezetésének és fejlesztésének támogatása.

A kidolgozott költség-haszonelemzésre alkalmas eszköz kiszámíthatóvá és ezáltal vonzóbbá teszi a tanulószerződéses gyakorlati képzési rendszer működtetését. A kalkulátor célja a vállalati gyakorlati szakképzéshez kapcsolódó tanulószerződéses rendszer kiterjesztése és az, hogy a duális képzési rendszerhez egyre több vállalat kapcsolódjon, a bevont vállalatok száma tovább növekedjen.

A nemzetgazdasági tárca, továbbá a magyar és az osztrák kereskedelmi kamara bevonásával elkészített kalkulátor és további információk a http://vetsat.nive.hu oldalon érhetők el.

2017-02-23 | Dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>