Vissza

„PÉNZ7” Pénzügyi és vállalkozói témahétMárcius. 1. és 5. között kerül sor a „PÉNZ7” Pénzügyi és vállalkozói témahétre az iskolákban.

 témahét

2021. március 1. és 5. között kerül megrendezésre az iskolákban a „PÉNZ7” Pénzügyi és vállalkozói témahét. A nevelőtestület és az intézményvezető döntése alapján a pedagógiai program tartalmazza az iskolában alkalmazott sajátos pedagógiai módszereket, beleértve a témanapokat, témaheteket és a projektoktatást is. A projektoktatás során a témaegységek feldolgozása, a feladat megoldása a tanulók érdeklődésére, a tanulók és a pedagógusok közös tevékenységére, együttműködésére épül a probléma megoldása és az összefüggések feltárása útján.

A projektoktatást lehetővé tevő témaheteket a tanítási évben az oktatásért felelős miniszter a tanév rendjében meghatározott időpontokban hirdeti meg. A nevelési-oktatási intézmény a munkatervében meghatározott módon részt vehet a témahetekhez kapcsolódó programokon, továbbá a tantervben előírt, az adott témával összefüggő tanítási órákat, valamint egyéb foglalkozásokat a témahét keretében megszervezheti.

 

2021-03-02 | dr. Klész Tibor | Módszertár

Szeretnék ilyen híreket kapni >>