Vissza

Tájékoztató a 2021. évi intézményi önértékeléssel kapcsolatbanÚj tájékoztató jelent meg a 2021. évi intézményi önértékeléssel kapcsolatban és az Oktatási Hivatal honlapján olvasható.

 

Az Oktatási Hivatal tájékoztatót tett közzé honlapján (https://www.oktatas.hu) a 2021. évi intézményi önértékeléssel kapcsolatban. A tájékoztatóból kiderül, hogy az intézményeknek ötévente kell elvégezni az intézmény és a pedagógusok önértékelését a 20/2012. (VIII. 31.) EMMI-rendelet értelmében, és tekintettel arra, hogy az az előírás 2016-ban lépett hatályba, így az ötévenként teljesítendő kötelezettség végső határideje 2021. szeptember 1.

Az intézmény az önértékelés során azt vizsgálja, hogyan tudott megfelelni a saját maga által készített pedagógiai programban megfogalmazott céloknak, hol tart a célok megvalósításában. A 2021. évi önértékelések során használt szakmai dokumentumok, az összevont önértékelési kézikönyv is elérhető a Hivatal honlapján a https://www.oktatas.hu/kozneveles/onertekeles/onertekelesi_kezikonyvek linkre kattintva.

2021-03-04 | dr. Klész Tibor | Dokumentumsablonok

Szeretnék ilyen híreket kapni >>