Vissza

Egy hónapig az általános iskolásoknak is ingyenes az internetÚjra lehet igényelni az ingyen netet a digitális oktatásba kerülő gyerekek után.

 


A középiskolásoknak novemberben bevezetett digitális munkarend támogatása érdekében már akkor ingyenessé tették az internetet a tanulók és a tanárok számára, amely kedvezmény a március 8-án az általános iskolásokra is kiterjesztett digitális munkarend miatt március hónap tekintetében az alapfokú nevelés-oktatást folytató köznevelési intézménnyel fennálló jogviszonyra tekintettel is igénybe vehető, egyszer 30 napra. Ezt megelőzően a középiskolásoknak eredetileg csak egy hónapra járó kedvezmény időszakát három hónappal meghosszabbították (decemberre, januárra és februárra.)

A kedvezményt a Telekomnál és a Vodafone-nál márciusi 26-ig, a Diginél pedig március 11-ig igényelhetik az általános iskolások szülei és az ott tanító pedagógusok. A határidőre oda kell figyelni, a kedvezmény ugyanis utólag nem érvényesíthető. Az igényléshez szükség van a tanuló és a pedagógus oktatási azonosítójára. A márciusi kedvezmény az áprilisi számlában jelenik meg.

2021-03-10 | dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>