Vissza

Pályázat „Minősített Közművelődési Intézmény Cím” elnyerésérePályázat jelent meg a Minősített Köznevelési Intézmény cím elnyerésére.

 pályázat

2021. március 30-án jelent meg a Hivatalos Értesítőben az Emberi Erőforrások Minisztériuma pályázata a 2021. évi „Minősített Közművelődési Intézmény Cím” elnyerésére. A cím azoknak a közművelődési intézményeknek adományozható, amelyek a közművelődés minőségfejlesztésének alkalmazásával kiemelkedő teljesítményt nyújtanak. A 2022 januárjában a Magyar Kultúra Napja alkalmából átadásra kerülő cím viselésére három évig jogosult az intézmény. A pályázat célja a közművelődési tevékenységet végző intézmények minőségorientált működésre ösztönzése és a közművelődési minőségfejlesztés területén 2020. január 1-jétől elért eredmény elismerése. A pályázat beküldési határideje 2021. augusztus 31.

Ugyanebben a Hivatalos Értesítőben jelent meg a 2021. évi „Közművelődési Minőség Díj” elnyerésére szóló pályázat, valamint az emberi erőforrások minisztere közleménye a „Minősített Közművelődési Intézmény Cím 2020.” és a „Közművelődési Minőség Díj 2020.” elismeréssel adományozottakról.

2021-04-10 | dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>