Vissza

A tanulók fizikai állapotának vizsgálata április 23-igPéntekig kell elvégezni az iskolában a fizikai állapot- és edzettség vizsgálatát.

 

A tanulók fizikai állapotának és edzettségének vizsgálatára a 2020/2021. tanévben 2021. április 23-ig van lehetőség a tanulók fizikai állapotának és edzettségének mérési adatait tartalmazó informatikai alapú diagnosztikus értékelő rendszerban, azaz az ún. NETFIT rendszerben. A január 11-től kezdődött vizsgálatot az iskoláknak – az 1-4. évfolyamon, valamint a felnőttoktatásban tanulók kivételével – a nappali rendszerű iskolai oktatásban részt vevő tanulók esetében kell lefolytatni a köznevelési törvény 80. §-ának (9) bekezdése alapján az országos mérés, értékelés keretében.

A mérés eredményeit az érintett iskolák 2021. május 28-ig töltik fel az NETFIT rendszerbe és nevelőtestületi értekezleten a tanítási év végig kell elvégezniük a NETFIT rendszer szerinti fizikai fittségi mérések adott intézményre vonatkozó, legutolsó rendelkezésre álló adatainak elemzését, értékelését – az országos kompetenciamérés, a nyelvi mérés, a lemorzsolódás adataival együtt.

2021-04-22 | dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>