Vissza

Tankönyvrendelés határidejeÁprilis 30. a határideje a tankönyvrendeléseknek. A rendeléseket a könyvtárellátón keresztül kell megtenni.

 tankönyv

Április 30. a tankönyvrendelés határideje. Az iskolai tankönyveket az iskola a fenntartó egyetértésének beszerzését követően rendeli meg azzal, hogy a tanévenkénti tankönyvrendelés határideje április utolsó munkanapja, a tankönyvrendelés módosításának határideje június 30., a pótrendelés határideje pedig szeptember 15.

A tankönyvrendelést a tankönyvrendelés időpontjában rendelkezésre álló információk alapján kell teljesíteni, legalább a kiválasztott tankönyvek címének, darabszámának, az érintett tanulóknak és a tanulókat esetlegesen megillető támogatásoknak a feltüntetésével. A tankönyvrendelés módosítása az iskola által rendelt tankönyvek számát tekintve tankönyvenként legfeljebb tizenöt százalékban térhet el a tankönyvrendeléstől. A tankönyvrendeléseket a könyvtárellátó 2021. május 10-ig összesíti és az adott tanévi tankönyvellátásban érintett kiadónak továbbítja.

2021-04-28 | dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>