Vissza

EMMI-határozat az osztálykirándulásokról és a ballagásokrólNemrég újabb EMMI-határozat jelent meg a köznevelési intézmények működését érintő egyes veszélyhelyzeti intézkedésekről.

 koronavírus

A nemrég megjelent, a köznevelési intézmények működését érintő egyes veszélyhelyzeti intézkedésekről szóló 22/2021. (V. 07.) EMMI-határozat 2021. május 10-étől megengedte az iskola pedagógiai programjában rögzített, a tanítási év ideje alatt megvalósításra kerülő tanulmányi kirándulás, továbbá minden más, a tanítási órák keretében meg nem valósítható osztály- vagy csoportfoglalkozás egy-egy osztálynak vagy csoportnak külön-külön egy napos formában vagy többször egy napos formában ottalvás, szálláshely igénybevétele nélkül történő megszervezését.

Ballagási ünnepségek, valamint a tanítási évet lezáró rendezvények 2021. május 25. napját követően szervezhetők, a rendezvényekre, valamint a nevelési-oktatási intézmények területére való belépésre vonatkozó hatályos szabályok, továbbá az egészségvédelmi előírások betartásával.

2021-05-12 | dr. Klész Tibor | Jogszabályfigyelő

Szeretnék ilyen híreket kapni >>