Vissza

Agrárkamarai pályázat a duális képzőhelyek nyilvántartásba-vételét végző szakértők számáraAz Nemzeti Agrárkamara pályázatot hirdetett a duális képzőhelyek nyilvántartásba-vételét végző szakértők számára.

 

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara pályázatot hirdetett a duális képzőhelyek nyilvántartásba-vételi eljárásában részt vevő szakértők számára. Pályázhat a pályázati adatlapon megjelölt szakterületnek megfelelő szakirányú végzettséggel és szakmai gyakorlattal rendelkező természetes személy, aki szakirányú főiskolai vagy egyetemi végzettséggel (diplomával) és 5 éves szakmai gyakorlattal, vagy szakirányú szakmai középfokú végzettséggel és 8 éves szakmai gyakorlattal, vagy mesterlevéllel és 5 éves szakmai gyakorlattal rendelkezik az adott szakterületen.

A pályázatok benyújtása folyamatos, amelyek elbírálására évente két alkalommal kerül sor. A pályázónak a névjegyzékbe történő felvételt követően részt kell vennie az agrárkamara által szervezett, térítésmentes módszertani, szakmai felkészítőn és vizsgát kell tennie. További információk a https://www.nak.hu/szakmai-infok/szakkepzes linken érhetők el.

2021-06-13 | dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>