Vissza

Praktikák az e-felvételihezA Felvi.hu-n egy rövid tájékoztató jelent meg „E-felvételi praktikák a sorrendmódosításhoz” címmel.

 

Az Oktatási Hivatal felsőoktatási oldalán, a https://www.felvi.hu-n nemrég megjelent egy rövid tájékoztató „E-felvételi praktikák a sorrendmódosításhoz” címmel, amely összefoglalja, hogy mikor érdemes – és mikor nem – változtatnia a felvételizőnek a választott szakjai jelentkezéskor megadott sorrendjén, illetőleg mindennek a technikai tudnivalóit.

A jelenlegi, ősszel kezdődő képzések felvételi időszakában 2021. július 8-ig lehet – egyetlen alkalommal – módosítani a korábban megjelölt szakok sorrendjét. Ennek során új képzés nem adható meg és meglévő jelentkezési helynél sem módosítható a szak vagy az intézmény – csak a korábban választott képzéseket lehet mozgatni. A tájékoztató szerint a szakok sorrendje az E-felvételi „Sorrendmódosítás” menüpontjában rendezhető át, az egyes jelentkezési helyek mellett található nyilak segítségével, majd a „Mentés” gombbal kell rögzíteni a változtatásokat.

2021-06-19 | dr. Klész Tibor | Felnőttképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>