Vissza

Elindult a „Sport a testnevelésen túl” pedagógus-továbbképzési programElindult a Sport a testnevelésen túl elnevezésű akkreditált pedagógus-továbbképzési program. A következő tanévben 600 pedagógust várnak a képzésre.

 

A Nemzeti Versenysport Szövetség (NVESZ) honlapján (http://www.nvesz.hu) található tájékoztatás értemében elindult a NVESZ „Sport a testnevelésen túl” elnevezésű akkreditált pedagógus-továbbképzési program. A program nyitórendezvényen elhangzottak értelmében a NVESZ 61 sportágából 38 szövetség teljesítette a programba kerüléshez szükséges feltételeket a nyitórendezvényig. A sportágak száma bővíthető.

A programot a közelmúltban elhunyt Tóth László indította el, a projekt koordinátora a jövőben Erdősi Zoltán lesz, aki a Magyar Repülő Korong Szövetség elnöke. A szervezők a következő tanévben összesen 600 pedagógussal szeretnének megismertetni a NVESZ sportágait, amelyeket ezáltal bevonhatnak az iskolai programokba, akár a testnevelők szakkörként, akár az osztályfőnökök más egyéb programként.

2021-07-23 | dr. Klész Tibor | Felnőttképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>