Vissza

Augusztus 8. a pótfelvételire jelentkezés határidejeAugusztus 8. a pótfelvételire jelentkezés határideje a felsőoktatásban.

 

A 2021/2022-es felsőoktatási tanév előtt egy hónappal még van lehetőség bekerülni bizonyos felsőoktatási intézményekbe. Pótfelvételire azok jelentkezhetnek, akiket a 2021. július 22-én zárult általános eljárásban egyetlen általuk megjelölt képzésre sem vettek fel vagy idén nem jelentkeztek a felsőoktatásba. A pótfelvételi eljárásban fő szabály szerint csak önköltséges képzések hirdethetők meg, de 2021-ben több képzési területen lehetőség lesz állami ösztöndíjas képzésre jelentkezni a miniszter engedélye alapján.

A pótfelvételi eljárásban meghirdetett, szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre legkésőbb 2021. augusztus 8-án éjfélig lehet jelentkezni a https://www.felvi.hu/ honlapon elérhető E-felvételiben. A pótfelvételi eljárásban kizárólag egy felsőoktatási intézmény minösszesen egy képzésére jelentkezhet a felvételiző, ahol ugyanazon szak állami ösztöndíjas és önköltséges formája egynek számít.

2021-08-01 | dr. Klész Tibor | Felnőttképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>