Vissza

Megjelent a 2021 őszi érettségi vizsgaszervezésre kijelölt középiskolák listájaMegjelent a 2021. őszi érettségi vizsgaszervezésre kijelölt középiskolák listája.

 


Az Oktatási Hivatal 2021. augusztus 12-én nyilvánosságra hozta a honlapján (https://www.oktatas.hu/) a 2021/2022. október-novemberi vizsgaidőszakban érettségi vizsgaszervezésre kijelölt intézmények listáját. Az Excelben letölthető lista összesen 168 intézményt tartalmaz. A tájékoztató felhívja a figyelmet arra, hogy a jelentkezési lapokat a vizsgaszervezésre kijelölt középiskolákban lehet beszerezni, az Oktatási Hivatalhoz nem lehet érettségi jelentkezést benyújtani.

Az őszi érettségikre 2021. szeptember 6-ig lehet jelentkezni (A vizsgaszabályzatban meghatározott jelentkezési határidő szeptember 5., de mivel az 2021-ben vasárnapra esik, így a jelentkezési határidő egy nappal később jár le.) A jelentkezési határidő elmulasztása esetén a vizsgát szervező intézménybe igazolási kérelmet lehet benyújtani a jelentkezési határidő utolsó napjától számított nyolc napon belül (az igazolási kérelemmel együtt a jelentkezési lapot és mellékleteit is be kell nyújtani. A tájékoztató tartalmazza a vizsgaszervezésben részt vevő kormányhivatalok elérhetőséget is.

2021-08-20 | dr. Klész Tibor | Módszertár

Szeretnék ilyen híreket kapni >>